ALBUK TV LIVE

Shpresohet që armëpushimi të zgjatet për herë të dytë, SHBA: Gjithçka është në duart e Hamasit

SHBA shpreson se armëpushimi në Gaza mund të zgjatet, por vendimi përfundimtar i takon Hamasit, ka thënë ambasadori i vendit në Kombet e Bashkuara.

Ne shpresojmë se armëpushimi mund të zgjatet,” tha Linda Thomas-Greenfield.

E gjithë kjo është në duart e Hamasit”, shtoi ajo.

Nuk ka ende asnjë fjalë zyrtare nëse marrëveshja e armëpushimit, e cila aktualisht skadon nesër, do të zgjatet për herë të dytë.

Izraelitët kanë thënë nëse vazhdojnë të lirojnë 10 pengje në ditë, ata do të zgjasin me një ditë, kështu që është me të vërtetë në duart e tyre, por unë mendoj se ka një potencial për këtë dhe ne jemi duke punuar në mënyrë aktive për të zgjatur marrëveshjen ” përfundoi Thomas – Greenfield.

The post Shpresohet që armëpushimi të zgjatet për herë të dytë, SHBA: Gjithçka është në duart e Hamasit appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *